L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 19 de gener del 2012

Jornada curta de Mini-Handbol post-Nadal

Aquest cap de setmana, sol s’han jugat 2 partits de base, l’aleví “A” i el benjamí “B”, ja que ha coincidit que l’aleví “B” i el benjamí”A” descansaven, i el derbi local entre els dos equips alevins femenins de Molins de Rei s’ha aplaçat pel dilluns 23 de gener.

El benjamí “B”  va donar la gran sorpresa a la pista del Sant Llorenç, equip que a la primera volta els va guanyar per un contundent 4 – 12, aquest cop el resultat final va ser un empat a 8, on el MdR va demostrar un molt bon joc i on sols el primer quart va ser superat còmodament per l’equip rival, de tal manera que no varem aconseguir cap gol, però el 2n quart va cambiar tot, i el MdR va sortir a totes i gràcies això va aconseguir guanyar, el tercer va estar disputat però va caure per part local, i novament en l’últim quart el Molins va tenir la sort de cara i en una altre part igualada i disputada, aquest cop si, va ser pels visitants, per tant 2 parts per cada equip, i un molt bon sabor de boca per a tots els aficionats.

L’Aleví “A” s’enfrontava al sòlid líder St Joan Despí “A”, on encara no ha cedit cap part i on ha guanyat tots els partits plàcidament amb un joc molt bo. Els molinencs van jugar de tu a tu i a pesar de haver perdut 12 – 4 a punts  i 49 a 31 a gols, l’equip entrenat per Bernat Anducas, va donar la cara i va estar a punt de rascar algun punt en el 2n i 4rt període.

1ª Part (16-7): Lucas(1p), Pol.C(5), Dani(1), Arnau(1), Lu.

2ªPart (12-10): Lucas(3p), Pol.A(6), Pol.C(3), Ivan(1), Aleix.

3ª Part (11-4): Lu(3p), Pol.A(1), Dani(1), Arnau, Lucas(2).

4ª Part (11-10): Dani(1p)/Arnau(3p), Pol.A(2), Pol.C(5), Lu(1)/Ivan(1), Aleix(1).