Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 19 de gener del 2012

S’acaba la primera fase pel cadet femení a 1ª catalana

Ascó 25 – 18 MdR (13:5)

Paula(17p), Ariadna(7), Aitana(1), Laia(1), Laura.E(4), Laura.M, Gemma(2), Mireia.M(1), Mireia.A(1), Estel(1), Aina.

Aquest dissabte el cadet femení disputava el seu últim partit de la primera fase de 1ª Catalana, contra un Ascó que a l’igual que el Molins de Rei no es jugava ja res en la classificació.

Els dos equips van sortir a la pista molt ordenades defensivament on els atacs eren poc fluids (5-3 min. 15) a partir d’aquí el Molins de Rei va baixar l’intensitat en el partit i l’equip local ho va aprofitar per anar-se’n en el marcador fent un parcial de 8-2, anant al descans 13-5.

La segona part es va iniciar igual que la primera amb les jugadores visitants fora del partit rebent un parcial en 5 min de 4-1, aconseguint la màxima renda del partit. L’entrenador visitant es va veure forçat a demanar temps mort, per corregir el que veia a la pista, i va sorgir efecte, les visitants van començar a posar-se en el partit, sobretot en defensa recuperant pilotes, i en atac tornaven a trenar jugades en equip, el que va provocar que en els últims 25 min fessin un parcial de 8 – 12, aconseguint el resultat final de 25 – 18.

Ara el cadet femení disputarà la Copa federació a partir del 28 de gener.