L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 29 de febrer del 2012

Aquest cop el partit cau de bàndol molinenc




 Aquest passat dissabte el Virolai 1 va començar la nova fase, on desprès d’una molt bona 1ª fase s’ha classificat en el grup A, i no podia haver començat de millor manera. S’enfrontaven al St Vicenç un equip on les darreres vegades que s’havien enfrontat havien empatat 8 a 8 a punts però perdut a gols per un sol gol, el que demostra l’igualtat que hi ha entre aquests dos equips, en cada partit que s’ha jugat.




Aquest cop no seria menys, com  ho demostra l’estret marge al finalitzar el partit del marcador de gols  40 a 41, més ajustat impossible.  El partit no va decepcionar i ambos equips van jugar el seu joc, els locals un joc més individual i contundent amb defensa i el Virolai un joc més de combinació i pressió defensiva.  Les visitants els va costar adaptar-se a la pista rival, amb unes dimensions molt més petites de les que estan acostumades a entrenar i a vegades jugar, el que explica les nombroses àrees del primer quart.  A part dels 2 primers quarts on cada equip va guanyar una part amb comoditat +6 cada una, la tercera i quarta va ser de tu a tu tota l’estonaamb alternancies constant en el marcador . Al final 7 – 9 a punts pel Virolai 1 que comença guanyant aquesta 2ª Fase.

1ª Part (14-8): Marina(2p), Laia(1), Mireia(6), Míriam(1), Nina.

2ª Part (4 – 10): Laia(4p), Irina(2), Mireia(3), Míriam(2), Nina(3).

3ª Part ( 10-11): Mireia(2p), Marina(1), Irina(3), Míriam(3), Nina(4).

4ª Part (12-12): Irina(1p), Marina(2), Laia(1), Mireia(3), Nina(2)/Míriam(4).

Ara aquest cap de setmana el Virolai 1 s’enfronta a l’altre bestia negre, on dels 4 enfrontaments que han fet no n’ha pogut guanyar cap, però on cada partit ha estat més igualat, esperem que aquest dissabte davant l’afició sigui la primera.