L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 28 de febrer del 2012

Gran inici del Benjamí “A” en la 2ª fase



El “Benjamí  A” va començar la segona fase repetint pista i rival del darrer partit de la primera fase. Aquesta vegada però, vam poder gaudir d’un partit menys estrany i els nostres van guanyar per un ampli 4-12 (16-38) al “Sant Joan Despí B” en un partit on van predominar l'esportivitat i el bon handbol practicat per ambdos equips.


L’equip molinenc es presentava justet, amb només 6 jugadors i l’assistència d’en Bernat Anducas com a entrenador per no poder assistir-hi en Jordi Pros.

Tal i com acostuma a passar quan juguen tant d’hora, els Benja A van sortir a la primera part una mica adormits tot i posant l’ai al cor als seguidors molinencs que acostumen a patir quan visiten el Pavelló Salvador Gimeno, malgrat tot, van guanyar finalment per un ajustat 4-5.

Després van recuperar  una defensa que va tornar a funcionar força bé i un ràpid joc de combinació que feia algunes jornades que no es veien. 

Aquest joc més ràpid va fer decantar la resta de les altres parts a favor del Molins.

Parcials:               4-5; 2-14; 5-6; 5-13

Jugadors:            Alex G.; Pau; Jordi; Roger; Pablo; Roc