L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 29 de febrer del 2012

Victòria del Cadet femení davant d’un rival directe

MdR 22 – 20 Agramunt (12:8): Paula(14p), Ary(2), Aitana(1), Laia(2), Gemma(15), Mireia.M, Mireia.A(1), Estel, lidia, Aina(1).

Aquest cap de setmana, l’Agramunt es presentava a la pista del Molins de rei, desprès de guanyar al St Cugat, en un partit molt igualat i que feia que el Molins de rei fos l’últim classificat.

Les molinenques volien sortir d’aquesta posició i escalar. Les del Baix Llobregat varen sortir molt concentrades i amb una bona defensa i sobretot amb un molt bon atac ràpidament van agafar una bona renda en el marcador 8-4 en el minut 15, llavors l’equip rival veien que les locals aconseguien trencar la defensa oberta amb bones combinacions d’atac van canviar-la a una defensa 6-0, on el molins va començar a tenir alguns problemes per poder finalitzar còmodament. Però amb una bona defensa van aconseguir mantindre la diferencia i marxar al descans amb una bona renda 12 – 8.

A la segona part el joc va ser igual, amb un molins amb més idees per trencar la 6-0,  que aquesta segona part va ser molt més agressiva el que demostra els 5 penals xiulats i les exclusions de part de l’equip visitant. La segona part va estar igualada a excepció del parcial del minut  20 al 25, rebent el molins un parcial de 0-4, on l’Agramunt va aconseguir igualar el partit a 20, però amb un últim esforç, les molinenques van aconseguir portar novament el ritme del partit i finalitzar-ho amb una victòria necessària i vital per l’equip per 22 a 20.

Esperem que aquesta victòria doni ànims a l’equip i aquest cap de setmana a l’igual que ja varen fer a la pre-temporada aconsegueixin una victòria davant l’Igualada.