Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 20 de febrer del 2012

El Sènior "A" es classifica per la fase d'ascens a Lliga catalana

La tarda-vespre del proppassat dissabte 18 de febrer, els aficionats a l’handbol de Molins de Rei, tenien una cita important al pavelló municipal.

Després de l’ascens a la 1a Catalana del sènior masculí A assolit la temporada passada, el primer objectiu de l’equip que dirigeix en Joan Vendrell, era mantenir la categoria. Aquesta fita s’ha assolit per la via ràpida, ja que a falta d’una jornada per la finalització de la fase regular i gràcies a la victòria d’aquest dissabte, els molinencs que ara mateix són tercers a la classificació amb 22 punts, ja s’han assegurat l’accés a la fase d’ascens a Lliga Catalana, que jugaran els 4 primers classificats.

Tal com porta passant els últims partits, la graderia del pavelló municipal era pràcticament plena d’aficionats i jugadors de les categories inferiors del club que no paraven d’animar l’equip local i el van empènyer des del primer minut a assolir l’objectiu.

El C.E Molins de Rei es disputava els 2 punts en joc amb el Club Handbol Barberà, un equip que tot i ocupar la 8a plaça de la classificació, a la primera volta s’havia mostrat superior i havia derrotat els molinencs de 9 gols.

Els verds van començar molt forts en defensa i força encertats en atac, una combinació que va permetre obrir un avantatge de 7 gols (10 – 3) en els primers 10 minuts de partit. Després d’un temps mort demanat per l’entrenador visitant, els Molinencs van seguir incrementant l’avantatge, però amb més dificultats en atac. Els locals van arribar a tenir una renda favorable de 10 gols cap al minut 15 de la primera part, però a partir d’aquí, el poc encert en alguns llançaments i alguns desajustos defensius, van fer que s’arribés a la mitja part amb un avantatge al marcador de tan sols 5 gols (19 – 14).

A la represa, el C.E Molins de Rei, es va mostrar una mica més encertat en defensa que no pas al final de la primera part. Això va propiciar un seguit de contraatacs que de mica en mica van anar obrint forat al marcador, sense deixar massa opcions als vallesans. De tota manera, la velocitat amb què es succeïen els atacs i el relaxament defensiu en algunes fases del joc, van fer que s’arribés al final del partit amb un marcador molt inflat (40 – 30), deixant clar que tot i la folgada victòria, hi ha alguns aspectes a corregir.

En acabar el partit els sèniors masculí B i masculí C del C.E Molins de Rei es disputaven els punts amb l’Handbol Sant Cugat B i el Club Handbol Sant Andreu respectivament. Els primers, ja classificats des de fa algunes jornades per la fase d’ascens a 1a Catalana, van aconseguir una victòria 27 a 25, demostrant un cop més que són un dels equips més forts de la categoria. El masculí C va empatar el partit amb el que actualment és el 2n classificat, després d’haver remuntat un desavantatge de 6 gols arrossegat durant bona part del partit.