L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 24 de febrer del 2012

Nova fase per als equips de base


Aquest cap de setmana s’inicia la nova fase per a tots els equips de mini –handbol del C.E Molins de rei. Desprès d’una primera fase on cal destacar el bon paper dels 3 equips “A” que el club te per categoria, on el Bj MSC “A” es va classificar com a segon al grup B, on el Virolai 1 es va classificar per al grup A desprès de quedar 2ns a un punt del primer i el Aleví MSC “A” es va classificar com a millor segon també al grup “A”.


El Bj MSC “A” integrat en el grup B  li ha tocat els següents rivals: St.Joan Despí “B”, St Boi de llobregrat, St Llorenç “B”, Martorell i Costarets “A”.  Podeu veure el calendari de competició en el següent link:

El Bj MSC “B” integrat en el grup E li ha tocat els següents rivals: St Vicenç, SANES “B”, St Joan Despí “B” (Fem), Gavà “B”. Podeu veure el calendari de competició en el següent link:

El Virolai 1 integrat en el grup A li ha tocat els següents rivals: St Vicenç, St Joan “A”, St Joan “B” i Gavà. Podeu veure el calendari de competició en el següent link:

El Virolai 2 integrat en el grup C li ha tocat els següents rivals:  Martorell, Cornellà, St Boi de Llobregat i Costarets “B”. Podreu veure el calendari de competició en el següent link:

L’Aleví MSC “A” integrat en el grup A li ha tocat els següents rivals: St Joan Despí “A”, St Joan Despí “C”, SANES “B” i Gavà “A”. Podeu veure el calendari de competició en el següent link:

L’Aleví MSC “B” integrat en el grup D li ha tocat els següents rivals: St Joan Despí “B”, St Joan Despí “D”, Martorell i Cornellà. Podeu veure el calendari de competició en el següent link:

Esperem des del club, que tots els nens i nenes segueixin gaudint de l’handbol com fins ara i que tots els aficionats segueixin animant  als nostres equips i gaudint dels partits. 1,2,3 MOLINS!!!