L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 28 de març del 2012

Desprès de 2 a per la 3ª

MdR 23 – 19 St Cugat (10:7): Paula(21p), Ary(1), Aitana, Laia(4), Laura.E, Laura.M, Gemma(8), Mireia.M(4), Mireia.A, Estel(3), Lidia, Anna, Aina(3).

MdR 33 – 32 Vic (14:15): Paula(14p), Ary(1), Aitana, Laia(3), Laura.E(3), Laura.M, Gemma(16), Mireia.M(4), Mireia.A, Estel(4), Lidia, Anna, Aina(2).

El Cadet Femení acumula una segona gran volta, de la copa federació, on va perdre d’un gol contra l’Igualada en un gran partit, va guanyar al Cambrils 0-10, al jugar aquest equip amb jugadores juvenils, hi ha aconseguit 2 grans victòries sobre la pista, contra dos rivals que en la primera volta van perdre.

Fa dos setmanes van aconseguir una gran victòria davant el St Cugat un rival directe, amb un partit molt serio des de el primer minut fins al 60, on les noies entrenades per Xavi i Alba es van adelantar en el marcador i ja no van anar per darrera en cap moment, destacar sobretot el treball defensiu i a la Paula on va aconseguir més parades que gols rebuts per tant amb un gran percentatge de parades.

Aquesta setmana, el rival era molt més difícil, i ho va demostrar el parcial inicial que van fer les visitants on en el minut 7 ja guanyaven 1 – 6, però desprès d’un temps mort, i on les jugadores locals van treure l’orgull i l’entrega, van començar a fer un gran partit i poc a poc van anar remuntant la diferencia, i en el minut 25 en el marcador reflectia un empat a 12, al descans es va marxar amb un desavantatge mínima(14-15).

Les locals que havien recuperat la confiança i es veien que podien amb tot van seguir fent una segona part molt seria i molt bona, aconseguint el primer avantatge en el marcador en el minut 10 (22 – 21) i a partir d’aleshores ja no van deixar marxar la renda, a falta de 4 minuts es va aconseguir la màxima diferència 32 – 28, i van tornar aparèixer els nervis, i les visitants van marcar 2 gols en pràcticament 20 segons, però aquest cop al final es va fer servir el cap, i es va tornar a controlar el partit i finalment va caure de banda molinenca per un ajustat 33 – 32.

Felicitats a totes les noies, i esperem que aquesta ratxa de victòries segueixi el pròxim cap de setmana davant l’Agramunt, únic rival que es va guanyar a la primera volta.