L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 28 de març del 2012

Gran jornada al Palau Blaugrana

Aquest diumenge 25 de Març, l'esport base del C.E Molins de Rei, ha estat invitada a veure el partit del F.C Barcelona V.S Montpeller, corresponent al parti de tornada de 1/8 de final de la copa d'Europa d'Handbol.


Es va poder gaudir d'un espectacle alucinant, on desprès de molt de temps el Palau estava a rebentar, omplint casi tots els seients. Sobre la pista el Barça va jugar el millor partit de la temporada, deixant sense opcions des del principi del partit al Montpeller, que al partit d'anada va guanyar 30 a 28.

Ràpidament el Barça va capgirar l'eliminatoria i va agafar una bona renda que va anar creixent fins al 36 - 20 final, fent que l'afició gaudis d'un molt bon espectacle del seu equip, i per tant que tot fos una festa culer davant d'un dels equips grans d'Europa.

El pùblic no va parar d'animar i estar amb l'equip, en l'últim minut tot el pùblic es va possar de peus aplaudint el joc local, i una vegada finalitzat el pùblic no va marxar es va quedar, per aplaudir fortament el seu equip i que tant afició com jugadors es donesin les gràcies uns per estar allà animant i als altres per haver fet un gran espectacle.

Ara a 1/4 de final, esperem poder tornar anar el 28 d'Abril a animar i veure com el Barça es classifica per a la fase final de Colonia.

De moment avui tornarem anar-hi a animar-los contra el Huesca, i ha jugar el partidet del descans, davant de tot el pùblic blaugrana.