Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

divendres, 16 de març del 2012

Una bona oportunitat per aprendre

CH Martorell 10 – 6 CE Molins   (54:31)
Després de uns partits força plàcids, vam tenir la sort que el CH Martorell ens va ajudar a recordar-nos que cal esforç per a guanyar un partit.

El CH Martorell presentava un equip físicament molt superior als molinencs.

De totes formes, durant gairebé tot el primer quart, una gran pressió defensiva del Molins va permetre prendre la davantera amb avantatges entre 3 i 4 gols.

Un temps mort demanat pels locals, amb 10-12 al marcador a 3 minuts del final del quart,  va capgirar el resultat.

Per sortir de la pressió del CE Molins, van començar a fer servir al porter com a jugador de camp per iniciar els atacs en superioritat i això, juntament amb una molt alarmant caiguda de rendiment físic dels molinencs, va permetre al Martorell capgirar el resultat amb un parcial de 4-0 (14-12).

Les següents parts, amb un Martorell molt mes fort i fresc físicament i que havia trobat la manera de contrarestar la defensa del Molins, van atropellar els nostres nanos amb parcials de 18-5 i 14-4.

Només l'últim quart en que es va recuperar el to defensiu i l’actitud, va permetre salvar el resultat tot guanyant-la el Molins per un ajustat 8-9.
Cal aprofitar el resultat per veure què cal fer per seguir millorant i gaudint d’aquest joc.