L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 14 de novembre del 2011

Cròniques partits de mini-Handbol del 12 de Novembre


No ha estat un gran cap de setmana per els nostres equips de mini-Handbol. sol es van disputar 3 partits ja que 2 equips (Aleví msc “B” i benjamí “A”) descansaven i el partit del Virolai 2 es va aplaçar, per que l’equip rival no podia vindre a jugar.




El Benjamí masculí “B” va perdre el seu partit contra el St Llorenç, 5 a 11 a punts i 21 a 39 a gols, el partit es va notar molt l’edat dels jugadors on els de St Feliu eren casi tots de 2n any, mentre els molinencs jugaven amb un pre-benjamí i jugadors de 1er any, agrair l’ajuda que van aportar el Lluc i la Meritxell reforçant l’equip, ja que faltaven 2 jugadors per disputar aquest partit. Van jugar:


Ian, Max, Meritxell, Marcel, Pol, Raúl, Lluc.

El Virolai 1 desprès de la contundent i bona victòria de la primera jornada va disputar un vibrant i igualat partit contra el St Vicenç on van empatar 8 a 8 a punts i perdre 33 a 34 a gols.  Sobretot una gran 4ª part on fins l’ultim moment el St Vicenç va tenir pilota per empatar la part i endur-se el partit. Destacar a la jugadora rival Sara Molés, que va ser un veritable malson per a la defensa molinenca.

1ª Part (5-8): Mireia (p), Irina(3), Míriam, Sandra.P, Raquel(2).
2ªPart (10-6): Irina(p), Marina(2), Laia, Mireia(1), Míriam(7).
3ª Part (7-10): Marina(p), Laia(2), Mireia(3),Sandra.P(2), Raquel.
4ªPart(11-10):Laia(p),Marina(2),Míriam(2),Sandra(1), Raquel(6)

L’Aleví masculí “A” també desprès de la gran victòria aconseguida la setmana passada, va perdre contra el St Joan Despí “A”, un gran candidat a guanyar la lliga. Van perdre 4 – 12 a punts i  33 – 68 a gols. El St Joan va passar per sobre del MdR, amb un molt bon joc en equip de combinació ràpid i una bona defensa, on el MdR va perdre moltes pilotes.

1ªPart (6-18): Lucas(p), Pol.A(3), Arnau(3), Lu, Ivan.
2ªPart (7-14): Lucas(p), Pol.A(3), Dani, Arnau(4), Aleix.
3ªPart (13-18): Lu(p), Pol.A(6), Dani(7), Ivan, Aleix.
4ªPart (7-17): Arnau(p), Pol.A(2), Dani(2), Lucas, Lu, Ivan(3).

Aquest cap de setmana tornen a jugar tots els equips fora de la nostre vila esperem que segueixin gaudint dels partits. 1,2,3 MOLINS!!!