Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 14 de novembre del 2011

La falta de punteria fa perdre el partit al Cadet femení

MdR 13 – 19 Ascó (10:9)

Paula (p), Laura, Ary(2), Mireia.M(1), Mireia.A(3), Estel, Gemma(4), Anna(1), Aitana(2), Laia.

El cadet femení jugava l’última jornada de la primera volta contra un Ascó amb uns resultats molt irregulars. El partit va començar molt be per l’equip local, on van aconseguir parar la millor arma de l’equip rival el 2 contra dos central - pivot, creant situacions de passiu i interceptant varies pilotes. Mentre que en atac aconseguien moure be la pilota jugant en equip, arribant a finalitzar còmodament, amb aquest joc les molinenques al min 11 guanyaven 4 a 1.

Desprès d’un temps mort de l’equip rival, van modificar la defensa i el molins de rei, va començar a donar certes facilitats a l’equip rival, mentre que en atac, al contrari que minuts anteriors van començar a fer un joc molt individual, perdent moltes pilotes, aconseguint l’Ascó un parcial de 1 a 8 en 10 min. L’entrenador local al veure que perdia tota la feina feta anteriorment, va demanar temps mort per arreglar el problema defensiu que tenien i tornar a estimular el joc en equip en atac. Les locals van aconseguir un parcial de 5 a 0 en els últims 8 minuts aconseguint marxar al descans per davant en el marcador per un ajustat 10 a 9.

La segona part va haver la mateixa dinàmica que la primera, el Molins de rei amb una defensa ordenada i contundent va aconseguir parar la majoria dels atacs visitants sol rebent 10 gols en els 30 minuts jugats, però els va fallar la finalització en atac, on sols van aconseguir marcar 3 gols dels 20 llançaments que varen fer.

I encara que agüessin fet un molt bon treball defensiu, en atac fer un 3/20 en llançaments es molt difícil guanyar un partit.  Al final les molinenques van perdre 13 a 19 .