L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 16 de novembre del 2011

2 victòries en 4 dies col•loquen al Sènior “A” masculí tercer

Després de dues ensopegades en la visita al Palautordera i a casa, contra el Sant Vicenç, el primer equip de l’handbol masculí va retrobar el camí de la victòria en els duels contra l’Handbol Cardedeu i el Joventut Handbol Mataró ‘B’. El primer partit correspon al duel de la tercera jornada, aplaçat a petició dels vallesans i jugat aquest darrer dimecres. Els molinencs es van imposar a domicili per 31-32 en un partit molt disputat que va tenir una parts per a cada equip.

Va ser, no obstant, un partit tremendament igualat en que cap dels dos equips va aconseguir distanciar-se en el marcador en més de dos gols. Els primers minuts van ser de clar color local quan, gràcies al seu encert en el llançament exterior, es van situar pel davant al marcador amb rendes de dos gols. No va ser fins al quart d’hora de joc quan els visitants van aconseguir donar la volta al marcador (7-8, min 15). A partir d’aquí, i de fet durant tot el partit, les constants alternatives al marcador van ser la tònic general.
Ja cap als minuts finals el Molins va aconseguir obrir una bretxa al lluminós de dos gols (28-30, minut 55). Tanmateix, els visitants encara van haver de mostrar la seva capacitat de patiment quan, a falta de tres minuts es van quedar amb quatre homes en pista (30-32, minut 57), degut a dues exclusions consecutives. Durant aquests dos minuts, van arrencar un parcial de 0-0, en part gràcies a dues incomprensibles pèrdues de pilota del Cardedeu. L’últim gol local, només va servir perquè (novament) el triomf fos només per un gol de diferència.
D’altra banda, jugat aquest passat dissabte, el Molins es va tornar a endur la victòria per un sol gol de diferència contra el Mataró (28-27). El partit però va tenir un desenvolupament diferent al jugat el dimecres. Els primers minuts van ser de clar domini molinenc, en el que els homes de Joan Vendrell van aconseguir situar un 10-3 passat el primer quart d’hora de joc.
Els maresmencs no es van arronsar i poc a poc van anar retallant la diferència fins a situar-la a només dos gols, arribat el descans (14-12).
El segon acte del matx va ser molt més igualat tot i que mai el Molins va perdre l’avantatge al marcador. Amb el 28-27 al marcador i a falta de menys d’un minut per a la conclusió, els locals van marrar un penal que hauria servit per sentenciar el partit. Degut a això van haver de defensar amb ungles i dents l’últim intent dels mataronins per igualar l’encontre.
La conclusió va ser, no obstant, força còmica ja que el temps es va esgotar amb una falta favorable als visitants (que, òbviament, s’havia de llençar directament a porteria). Incomprensiblement, el jugador escollit per l’entrenador visitant per executar el xut va saltar per guanyar angle de llançament acció que, naturalment, va ser invalidada per l’àrbitre.