L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 14 de novembre del 2011

Segona derrota del Sènior Femení "A"

Derrota del Molins de Rei per 21-19 a Ascó, mostrant la seva irregularitat en aquesta temporada. Les molinenques temien aquesta sortida per la perillositat del rival, que no havia perdut cap partit al seu camp. I els temors es van complir durant tot el partit, ja que l´Ascó va demostrar que és un ferm candidat per classificar-se pel Top 4 final.

Després del bon partit enfront del Granollers la setmana passada, el Molins arribava a Ascó disposat a continuar la seva bona línia de joc.

Però l´equip no va fer un bon partit i l´Ascó se´n va aprofitar fent un partit seriós i correcte.
Tota la primera part va estar molt igualada, amb variacions mínimes al marcador, on el joc no era molt lluït però sí amb molta lluita i també nervis. Al descans un mínim aventatge per L´Ascó: 10-9.

La segona part va començar amb una mica més d´encert del Molins, que es col-locava 2 gols amunt, 13-16, i amb moltes oportunitats per ampliar la diferència. Però unes vegades els pals i altres la portera rival van desfer les ocasions i el partit va tornar a estar igualat, moment on els àrbitres van aparèixer per efectuar uns minuts com menys polèmics. L´Ascó va aprofitar aquest desconcert del Molins per situar el marcador 20-16, i encara que un cop de geni final de les molinenques va reduir l´aventatge, no hi havia temps per la remuntada. Al final derrota per 21-19 davant un bon equip, però que va deixar una sensació desalentadora per aquesta irregularitat que mostra el Molins fins ara.

-Molins:  Cruz y Silvia; Laia (1), Sandra (4), Itxaso (7), Sandra Baño (7), Esme, Inés, Jenny, Auro, Gemma, Clara y Anna

El Sènior femení "B" va aconseguir la seva 2ª victòria contra el Perello per 27 a 20, en un partit dominat des de el principi per les molinenques encara que abans de finalitzar la primera part es va igualar el marcador, però desprès del descans altre cop el MdR va apretar i aquest cop el Perello ja no va poder fer res.