L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 29 de novembre del 2011

Cròniques partits mini-Handbol 26 de Novembre


Ha l’igual que la setmana passada els equips “A” de cada categoria del Molins de Rei, ha aconseguit bons resultats. Per contra els equips “B” no han tingut la mateixa sort i els resultats no han estat favorables.





El Benjamí “A”  ha guanyat novament amb contundència aquest cap de setmana al Cornellà 4 – 12 a punts i 42 - 16 a gols. Desprès d’un mal inici en la primera jornada, l’equip entrenat per Jordi Pros, porta dos grans jornades que l’ascendeixen a la segona posició a la classificació, el pròxim dissabte també davant la seva afició s’enfrontarà al St Joan Despí.


 El Benjamí “B” ha perdut contra el SAFA Gavà 4 – 12 a punts i 11 – 56 a gols, contra un rival que al seguir així quedarà primer de grup, on tots son jugadors de 4rt. Va ser un partit on el poder físic del rival va ser una gran barrera per al nostre equip. Destacar el gran debut de Guiu Beumala, un pre-benjamí del Molins a l’igual que Lluc Puntas, que ja va debutar la setmana passada, i els dos jugadors encara jugar contra nens que els treuen 2 o 3 anys van demostrar molt de coratge i molt bon joc. La setmana que ve nou partit davant la seva afició.

 El Virolai 1 ha empatat contra el Martorell 8 – 8 a punts, però a guanyat 33 – 17 a gols, el Martorell es presentava amb dos equips diferents, on un no va presentar cap dificultat a les molinenques per superar-les tal com es pot veure en el resultat del 1er i el 3er quart, però en el 2n i ell 4rt quart es va veure un partit molt bo i molt interessant de part dels dos equips, on al final van caure de part de les visitants. Felicitar els dos equips pel partit que es va veure on va predominar el bon joc davant del joc físic, que últimament es va veient en equips rivals.

1ª Part (7-2): Laura(5p), Irina(1), Marina, Raquel(2), Míriam(4)
2ª Part (7-8): Marina(1p), Nina, Mireia(1), Irina(1), Raquel(5)
3ª Part (15-1): Irina(2p), Nina(3), Míriam(8), Mireia(2), Laura
4ª Part (4-6): Mireia(3p), Nina, Marina/Laura, Míriam(3), Raquel(1)

El Virolai 2 va perdre davant del BCN Sants 4 - 12 a punts i 12 - 36 a gols, partit molt dur on les rivals van aprofitar les seves armes físiques per guanyar el partit, a vegades amb un joc al límit del reglamentari on moltes de les jugadores del Molins van acabar amb marques pel cos. Però sobre la pista es va veure que les jugadores molinenques tenen més tècnica i tàctica que les rivals, i esperem que partits com aquests les vagi cortint poc a poc. Aquest dimecres al Col·legi Virolai disputen el partit aplaçat de la 2ª Jornada contra el Papiol, on s’enfronten els dos equips que de moment no coneixent la victòria, esperem que aquesta caigui del bàndol local.

1ª Part (2-10): Sandra.V(3p), Nina, Mireia(2), Marina, Laura
2ª Part (1-4): Laura(2p), Meritxell, Mireia, sandra.V, Marina(1)
3ª Part (4-12):Nina(1p), Meritxell, Sandra.V, Marina(2), Laura(2)
4ª Part (5-10):Meritxell(1p), Nina(2), Mireia(3), Marina, Laura.

 L’Aleví masculí “A” va guanyar al Cornellà 12 - 4 a punts i 54 – 20  a gols, partit amb un clar domini local, on totes les parts les han guanyat còmodament , amb una gran defensa, el que va provocar molts pocs llançaments de l’equip rival 41 llançaments en total, on el MdR va arribar a fer casi el doble amb 79. També cal destacar la gran feina en equip en atac on tots els integrants de l’equip han marcat i els gols han estat bastant repartits.

1ª Part (12-7): Lucas(1p), Pol.C(6), Arnau(3), Dani(1), Víctor (1)      
2ª Part (13-4): Dani(4p), Pol.C(2), Arnau(7), Lu(1), Aleix(3)
3ª Part (13-5): Lu(3p), Pol.C(6), Dani(10), Lucas(1),  Aleix(2)
4ª Part (16-4): Lucas(2p), Pol.C(5), Dani(4)/Víctor(1), Arnau(3), Lu(3)/Aleix


L’Aleví masculí “B” va caure contra el St Joan Despí “C” per 4 – 12 a punts i 14 – 54 a gols, en un partit de 2 parts on els 2 primers quarts es va veure un partit interessant per les dos bandes, encara que la superioritat visitant va fer endur-se les parts amb un marge considerable, però els 2 últims quarts l’equip molinenc va desaparèixer de la pista i va perdre casi sense posar oposició al rival, rebent un parcial en els 20 minuts de 1 – 28. 



El pròxim dissabte Els equips masculins tornen a jugar a casa simultàniament els benjamins i els alevins a les 9:00 i a les 10:00, els equips femenins juguen fora. Ànims a tots i totes i a gaudir de l’Handbol. 1,2,3 MOLINS!!!!