L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dijous, 1 de desembre del 2011

Empat del Virolai 2 en el derbi jugat ahir


Partit molt igualat entre dos equips, on van poder demostrar el seu potencial dins de la pista, i fer gaudir i patir als aficionats que van assistir al derbi molinenc-papiolenc.



Ahir dimecres es va jugar el partit aplaçat de la segona jornada de la lliga on enfrontava al Virolai 2 contra el Papiol, dos equips que en la classificació estan empatats a tot, a punts de classificació i a diferencial de punts de parts . 

El partit jugat al col·legi Virolai, va acabar amb empat 8 – 8 a punts i amb un resultat de 15 – 16 a gols, el que reflecteix l’igualtat que es va veure sobre la pista entre els dos equips. En moment del partit tant l’equip rival i visitant jugaven a un joc molt precipitat on van haver moltes pilotes perdudes, destacar també la labor de les porteres dels dos equips on van fer moltes parades de merit durant tot el partit.

Amb aquest empat les coses segueixen igual entre aquests dos equips, amb els mateixos punts de classificació i amb el mateix diferencial de punts de parts.

1ª Part (4 – 2): Laura(p), Laia, Marina, Esther, Mireia(4)

2ª Part (2 – 4): Esther(p), Laia, Sandra.P, Sandra.V, Mireia(2)

3ª Part (6 – 5): Laia (p), Sandra.P (2), Sandra.V (1), Laura (2), Marina(1)

4ª Part (3 – 5): Marina(p), Sandra.P, Esther, Laura(1), Mireia(2)

Ànim noies que ahir vareu fer un gran partit, davant la vostre afició, a seguir jugant així i a seguir gaudint. 1,2,3,MOLINS!!!