Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 29 de novembre del 2011

El Cadet femení sucumbeix davant el líder

Cambrils 36 – MdR 19 (15:11):

Paula (7p), Ary(2), Laia(3), Iris, Laura.M, Gemma(14), Mireia.A, Estel, Aina, Anna.

El Molins de Rei aquest cap de setmana jugava a Cambrils en un horari nou per totes elles, un diumenge pel matí. El partit es veia complicat ja que s’enfrontaven les líders contra el MdR, les últimes classificades. Com les jugadores rivals no tenen drets federatius al jugar amb jugadores Juvenils, fos quin fos el resultat el partit estava guanyat pel MdR 0-10, per tant es va plantejar el partit, per seguir entrenant de cara a la setmana següent que juguen un interessant i important partit contra el St Joan Despí. Sobretot es va treballar l’apartat ofensiu, ja que en els últims enfrontaments va ser molt escàs, i es pot estar orgullós, ja que es va provar certes combinacions en atac, sortint jugades en el partit molt boniques i molt efectives i no el monòton atac que al final sempre acabaven caient en els partits de 1x1. En defensa la superioritat física, tècnica del rival, va ser massa per les molinenques, que igualment es va trobar a faltar en moments del partit aquella intensitat defensiva que a vegades ens demostren sobre la pista.

El partit va estar igualat amb màximes rentes de 3 o 4 gols, fins que, el cansament físic i mental, va poder amb les visitants i van començar a perdre pilotes en atac, aconseguint que en 15 min tota la feina feta anteriorment no fos reflectida en el marcador, al descans les visitants van marxar amb un digne marcador de 15 – 11, però lo més important va ser que es va veure una molt bona primera part contra un rival dur i difícil, a la segona part es va aguantar fins que varem tornar a tenir moltes pèrdues de pilota i que va fer que en 15 min el marcador acabes amb el definitiu 36 – 19.

La setmana que ve el Cadet femení s’enfronta al St Joan Despí, ell diumenge davant la seva afició a les 10:00. Us hi esperem.. 1,2,3 MOLINS!!!