L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 30 de novembre del 2011

Victòria del Molins de Rei enfront el Vilanova del Camí per 25-31.

La primera part va mostrar molta igualtat i lluita del dos equips. El Vilanova va començar amb una defensa forta i agressiva que va desesperar en alguns moments a les molinenques, també per la permissivitat dels àrbitres envers contactes no xiulats. El Molins mai va tenir una diferència de més de 2 gols, ja que el Vilanova mostrava un gran esperit de lluita. Així es va arribar al descans amb un 12-12 al marcador.

La segona part va ser diferent, el Molins va apretar més en defensa i la seva rapidessa va desbordar completament al Vilanova, que no podia aturar els ràpids contraatacs i les finalitzacions de les jugades proposades per l´atac molinenc.

La diferència va arribar a 7 gols pel Molins al minut 45, que es va relaxar una mica i veia com a falta de 10 minuts el Vilanova s´apropava 20-24. Però una altre acceleració del Molins en el joc va establir el 25-31 final.

-Vilanova: Sonia Pulido 1, Silvia Vega 7, Lidia rodríguez 5, Sandra Rodríguez 2, Jessica Manzano 6, Adelaida García 1, Tania Caldera 1, E. Ramis 2

-Molins: Porteras: Silvia, Marta y Cruz; Jenny 2, Sandra 9, Laura 1, Inés 3, Sandra Baño 3, Itxaso 5, Gemma 2, Aurora 2, Laia 4, Clara, Anna