L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 4 de setembre del 2011

Gran èxit del Casal d’Estiu d’Handbol 2011

Desprès de molts anys fent un casal d’estiu per les tardes de Juliol, la secció d’Handbol per primera vegada  va decidir passar aquest casal pel matí. I millor no podia començar aquest nou projecte de la secció.
Desprès del gran èxit del casal de Setmana Blanca 2011, on varen participar 67 nens i nenes dels 5 als 11 anys en una setmana.  El casal d’estiu 2011, també començava molt be, tenint 53 nens/es apuntats en 3 setmanes.

Però no tot es va quedar aquí, sumat a l’èxit d’inscripcions, es va sumar l’èxit del gran treball fet al casal. Van ser 3 setmanes magnífiques,  on tots els nens i nenes s’ho van passar d’allò més be. Va ser un casal on tot es movia a l’entorn del nostre apreciat esport, l’Handbol, però sense oblidar altres activitats. Per tant els nens i nenes desprès d’hores de diversió amb l’handbol, també van tenir experiència amb la naturalesa que l’envolta cada dia, a Molins de Rei, van visitar el salt d’aigua i les escletxes de Papiol, i com la nostre vila es irrepetible i te molta història, vàrem organitzar una gimcana on els nens/es coneguessin més aquesta vila que els veu créixer. Com estem a l’estiu no podia faltar la piscina on tots els petits podien refrescar-se mentre es divertien.


 Però com hi ha més vida fora de la nostra vila, vàrem anar a visitar i fer diverses activitats fora, anant al CosmoCaixa, on tots els nens/es van poder experimentar diverses coses en el museu de la ciència, durant un temps van passar a ser joves arqueòlegs descobrint antigues criatures com els dinosaures, i desprès poder tenir la sensació de tocar tot tipus d’animals, des de bavoses de mar fins a serps, un gran dia en un món curiós i molt interessant. Com el nostre esport  no només es practica en una pista ens vàrem endur tots els jugadors a la platja, on entre onades, sorra i molta diversió va ser un gran dia. Per últim i per que tots els nens/es poguessin treure l'animal que tots portem a dintre, els vàrem portar al bosc vertical, on penjats a uns quants metres sobre el terra, feien tots el mico, i disparant l’adrenalina i la diversió.  En totes aquestes sortides no ens podem oblidar dels grans viatges que hem tingut amb el transport públic, amb grans moments i jocs mítics que passaran a la història del casal.

En definitiva podem estar molt contents, per que les sensacions dels nens/es, dels pares, mares i de tota la secció d’handbol han estat molt bones, i que millor que l’opinió dels nens/es per valorar el casal 2011.

Ara ens queda un llarg curs per preparar el Casal d’Estiu d’Handbol 2012, on seguirem esforçant-nos per que els veritables protagonistes, gaudeixin del nostre esport de la millor manera, la DIVERSIÓ. Així que us hi esperem tots/es, al Casal d’Handbol 2012.


Gràcies a tots i totes per fer possible aquests projectes.