L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 4 de setembre del 2011

Quan tot comença novament


El 29 d’Agost, va donar el tret de sortida de la nova temporada 2011/12 per la gran majoria d’equips del nostre club.

Son uns dies de retrobament desprès de molts dies sense veure’s la majoria de jugadors/es,  de conèixer les noves incorporacions de l’equip i de trobar en falta aquests companys/es que aquest any no seguiran amb l’aventura de l’equip. Però principalment son uns dies per posar els equips en forma per començar la temporada de la millor manera possible i aguantar aquesta llarga temporada que ens espera a cada equip de la secció.


Aquests dies es normal veure a tots els jugadors/es entrenant més dies de lo normal, i veure’ls per tota la vila corrent, com si fossin maratonians donant voltes pels nostres carrers.
Els més matiners en començar la pre-temporada han estat el Juvenil MSC i el Cadet Fem, que varen començar ja a primera hora del dia del mateix dilluns 29, al poliesportiu municipal, entrenant tots els dies de la setmana. Els Sèniors també varen començar entrenant el dilluns, a partir de les 21h, els masculins al poliesportiu municipal i els femenins al poliesportiu de la Sínia.

El Sènior “C” masculí va ser el primer equip, en jugar un partit amistós, els nostres jugadors que durant la temporada disputaran la 3ª Catalana s’enfrontaven al Gavà “B” que aquest any lluitarà en la 1ª Catalana. Els molinencs no podien començar en millor peu aquesta temporada, ja que es van endur el partit per 34 – 31. Va ser el típic partit de pre-temporada, on els entrenadors van experimentar molt amb els seus jugadors provant diverses coses, de cara a la temporada regular, també com va sen habitual en pre-temporada, van haver moltes pèrdues de pilotes, molts llançaments fallats i bastants errors defensius en ambos equips. Però vist el partit i en l’època que estem, els aficionats del Molins de Rei podem estar orgullosos del nostre equip, de com ha començat, ja que no podem oblidar que aquest equip el 70% dels integrants l’any passat eren jugadors en edat juvenil.

Aquesta setmana ja tenim el primer plat fort de la temporada, on el nostre Sènior “A” femení el dimecres 7 de Setembre disputarà la Lliga dels Pirineus, contra el Castelldefels equip de la Divisió d’Honor “B” i on podreu veure el partit per Esport 3 a partir de les 18:45.

Us tindrem informats de com anirà anat la pre-temporada de tots els nostres equips.