L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Tothom ja sap contra qui s’enfrontarà


Ahir es va fer el sorteig de les últimes categories que quedaven per formalitzar tots els grups. Un cop acabat totes les fases classificatòries, per aconseguir jugar en certes categories, els nostres equips que encara no han debutat els ha tocat els següents grups.



L’Infantil masculí que al final competirà en 1ª Catalana, ha estat enquadrat en el grup F, amb els rivals següents:

  • Sant Llorenç-St Feliu LL, EH. St Vicenç, Gavà, Lycee Français “A”, Cooperativa de Sant Boi.


El Cadet masculí que al final disputarà la 2ª Catalana, està enquadrat en el grup C, amb els rivals següents:

  • EH. Sant Vicenç, St Joan Despí “B”, Cooperativa de Sant Boi, Martorell, Cambrils, Tortosa, Vilanova i la Geltrú, St Llorenç-St Feliu LL, Ràpid Cornella.


El Cadet Femení que jugarà en 1ª Catalana, ha estat enquadrat en el grup C, amb els rivals següents:


  • Cambrils, St Joan Despí “B”, Castelldefels, St Esteve Sesrovires, Ascó.

El Juvenil masculí finalment ha aconseguit la classificació per jugar a 1ª Catalana, on tindrà com a rivals a:

  • Salle Bonanova, ASME, Tortosa, St Cugat “B” o Terrassa, Bordils, St Joan Despí “A”, Parets, Salle Montcada, Sant Quirze, Joventut Mataró i Banyoles.


El Sènior “B” femení disputarà la 1ª catalana, en el grup B, contra:

  • St Joan Despí, Perelló, Tarragona, Tortosa, Sant Sadurní atlètic, Santpedor, Gavà “B”, Ràpid Cornella, Ascó “B”, Castelldefels “B”, Salle Montcada.


El Sènior “C” masculí al ser equip de nova creació li tocarà iniciar des de l’última categoria, on aspirarà aconseguir l’ascens amb un equip molt jove. Jugaran a 3ª catalana contra:

  • Atlètic Alcover, Sant Andreu, Sant Just “B”, Joventut Ribetana, Tarragona, BCN-Sants UBAE, Gavà “C”, Aula, Vilanova i la Geltrú, Sant Miquel.


Des de el club desitgem que aquest cap de setmana que tots aquests equips inicien la seva temporada oficial, aconsegueixin complir els seus objectius tant esportius, com formatius, ànims a tots i a per totes, 1,2,3 MOLINS