L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Gran inici del Benjamí msc “A”

Aquest dissabte es va disputar la segona jornada del torneig d’obertura, on tenim de destacar el Benjamí msc “A” que en les 2 jornades disputades les conta per victòries.

En aquesta segona jornada els nostres benjamins i alevins “A” masculins han aconseguit la victòria, mentre que l’Aleví femení i els nostres benjamins i alevins “B” masculins han perdut l’enfrontament d’aquesta setmana.

El Benjamí “A” s’enfrontava contra el Sant Joan Despí “C” i els jugadors entrenats per Jordi Pros, no van decebre a l’afició i es van endur el partit per un 4 – 12 a punts, els molinencs els va costar entrar en el partit ja que al minut 7 encara anaven 1-1, però un cop el MdR va trobar novament el seu joc, va aconseguir guanyar be la resta del partit.

El Benjamí “B” va perdre en el seu debut contra el St Vicenç dels Horts per 12- 4 (38 – 17).  El MdR per diferents causes es presentava al partit amb sol 5 jugadors, per tant tots van jugar els 40 min del partit. Per ser el primer partit per tots els jugadors del MdR i ser tots de 1er any, van jugar un gran partit tenint a l’abast treure algun punt més en el 2n i 4rt quart.

L’Aleví “A” masculí, va enfrontar-se contra el Gavà, on la victòria va caure de part dels molinencs per un clar 11 – 5 (24 – 48), a l’igual que el Benjamí “B” l’equip també es va trobar en quadre i només disposaven de 5 jugadors.
Van jugar: Pol.A(21), Pol.C (14), Arnau (6), Lucas (p), Dani (8).

L’Aleví “B” es va enfrontar contra el Castelldefels, en unes instal·lacions on no es pot practicar mai un partit de mini –handbol, àrees de 6,25m, i porteries més petites que les reglamentaries. El MdR va perdre 10 – 6 en un partit on el MdR fins a l’últim quart no va demostrar el seu bon joc, la resta de quarts va ser un joc massa estàtic i amb poc dinamisme en atac.
Van jugar: Pol (1), Sergio (3), Ivan (11), Marc (1), Facundo, Adrian, Miquel.

L’Aleví femení al contrari del benjamí “A” conta els partits per derrotes, desprès de perdre la setmana passada contra el St Joan, aquesta setmana en un partit de molts alt i baixos, ja que exceptuant la 1ª part que es va empatar a 8, les altres 3 parts van ser guanyades per una diferencia amplia de gols tant pel St Vicenç com pel MdR. Van tornar a perdre les molinenques, trobant a faltar l’estil de joc de l’any passat, exceptuant el 3er quart que van desplegar un gran joc tant en defensa com en atac.
MdR 7(30) – 9(35) St Vicenç dels Horts. Pel MdR van jugar: Laia, Laura(1), Mireia(4), Esther, Míriam(16), Nina(4), Raquel(5), Sandra.V, Sandra.P.

La setmana que ve es disputa la 3ª jornada i última del torneig d’obertura, coincidint casi tots els partits a MdR, així que us esperem a tots i totes a animar als nostres futurs cracks. 1,2,3 MOLINS