L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

El sènior masculì segueix invicte

Acabar la segona jornada amb 3 punts sumats, és una marca que tots els jugadors del primer equip haurien firmat abans de començar la temporada. No obstant, tal i com va anar el partit d’aquest passat cap de setmana contra l’Handbol Gavà (25-25), el punt sumat va deixar un mal regust de boca.

Com en la setmana anterior, davant el filial del Sant Esteve de Sesrovires, els visitants va prendre la iniciativa al marcador als primers minuts (1-4, minut 7). L’asfixiant defensa 6-0 plantejada pels blaugrana va confondre els primers atacs locals fins que, malgrat tot, van aconseguir empatar mitjançant dues accions de contraatac (4-4, minut 9).
A partir d’aquest moment la igualtat es va imposar, amb constants alternatives al marcador que mai van superar els dos gols de diferència. Amb tot, els molinencs no es van situar per davant al marcador fins passat el quart d’hora de joc (8-7, minut 16). Com no podia ser d’altra manera, al descans s’hi va arribar amb empat al lluminós (14-14).
A la segona part, es va mantenir la tònica d’igualtat, tot i que des del minut 10 el Molins va anar per davant el marcador, amb una renda màxima de dos gols (20-18, minut 15).
Un partit de tanta igualtat no podia estar, evidentment, exempt de certa polèmica. Sense perjudicar directament cap dels dos equips, no es pot obviar que el gol de l’empat definitiu per part del Gavà va venir precedit d’una assistència feta amb el peu (fruit d’un rebot). En cap cas, però, es pot parlar d’un mal arbitratge.
Amb el 25-25 al marcador, els molinencs disposaven de 20 segons i un jugador més per intentar fer un últim gol. La jugada, no obstant, no va sortir com s’esperava i encara va caler defensar un últim atac amb 10 segons dels gavanencs. Finalment, però, el resultat no es va moure i els punts es van repartir.