L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Primera derrota de la temporada de l’handbol femení

Derrota del Molins per 20-19 en el seu desplaçament a Gavà. Mal partit de les molinenques que en cap moment van poder superar la seva mala actuació ni a la parella arbitral, totalment desencertada durant el partit.

El Gavà va començar amb les idees molt clares per superar la defensa oberta del Molins i el marcador reflexava un 5-1 quan Isa Rabasa va demanar un temps mort per tractar d´aturar aquest desaventatge. Es va millorar una mica tant en atac com a la defensa i això va suposar un empat a 8 a falta de 10 minuts pel descans. Però l´equip va patir una doble exclusió que va suposar una lògica superioritat del Gavà arribant fins al 11-8. Amb igualtat a la pista es va mantenir aquest marcador fins al descans.

La segona part va començar amb un intercanvi de gols que afavoria a les locals, ja que el Molins es veia impotent en la seva remuntada degut als nombrosos errors en els llaçaments a porteria. Això i la actuació arbitral, amb una aplicació del reglament totalment "sui generis", va fer que el Molins anés a 4-5 gols del Gavà. Al minut 23 el marcador va deixar de funcionar, aspecte que al final seria decissiu. A partir d´aquest moment els àrbitres eren els encarregats de portar el temps de joc. Les molinenques van treure forces on l´encert no arribava i es van apropar al Gavà 20-19.

Faltaven 56 segons i l´entrenador del Gavà va demanar temps mort. Però el Molins va recuperar la pilota quan faltaven uns 20 segons i va muntar el contaatac. I en aquest moment la taula va picar el final del partit, cosa totalment fora de lloc ja que el temps el portaven els àrbitres. I aquests van decidir que quedaven 6 segons, decisió molt protestada al banc molinenc ja que, a part de trencar un contraatac, el temps que quedava era de 20 segons. El Gavà va defendre l´atac amb molta força i una jugadora va veure una exclusió per no deixar llançar a porteria, decisió de nou errònia dels àrbitres doncs ara tot aquest tipus de jugades comporten sanció de targeta vermella.

Derrota amb un regust amarg ja que el desencert general de l´equip el va codemnar davant un bon Gavà que va tenir les idees molt clares durant tot el partit. Queda molta lliga per anar afinant els desajustaments de principi de temporada.

H. Gavà – C.E. Molins de Rei, 20 – 19:
Gavà: Laura (2), Vanessa (1), Marta (1), Vanesa Zafra (5), María (1), Judith (6), Montse (2), Beatriz (2)
C.E. Molins de Rei: Cruz (1) i Marta a la porteria; Jenny (2), Clara, Sandra (1), Aurora (1), Laia (4), Inés, Sandra Baño (2), Gemma, Itxaso (2), Anna, Natàlia (2) i Esme (4).