L'Handbol de tots i per tots

Benvinguts al Blog de l'Handbol a Molins de rei, on s'informara de tot el que passa, desde els més petits fins als més grans.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

El Juvenil masculí aconsegueix la classificació per a 1ª Catalana

Desprès de moltes setmanes d’entrenament, l’equip dirigit per Pol Ibáñez ha aconseguit l’objectiu, aconseguir la classificació per a 1ª Catalana juvenil.

En un principi l’equip molinenc es va inscriure per la fase a Lliga Catalana(màxima categoria),  aconseguint passar la primera fase, però que en la segona, es va trobar a un Sant Martí, que lluitarà aquesta temporada novament per classificar-se pel campionat d’Espanya,  i que les bones veus diuen que es una de les millors quintes que ha tret l’equip de Sant Adrià.  Com deien tots els pronòstics varen quedar eliminats en el doble enfrontament. Aquesta eliminació portà els molinencs a la fase de classificació per a 1ª Catalana juvenil, on li va tocar un doble enfrontament amb el C.H La Garriga.

Ahir dissabte els molinencs van disputar el primer dels dos partits, davant la seva afició, on van aconseguir una important victòria i una important diferencia de gols per al partit de tornada que s’ha disputat avui. El MdR va guanyar 32 a 25, on els jugadors de Pol Ibañez,  durant tot el partit varen anar per davant. La primera part va ser molt igualada mantenint el resultat amb màximes rentes de 2 o 3 gols per part dels molinencs, la segona part el Molins de Rei va trencar el partit en 10 minuts molt bons i on La Garriga, durant uns moments semblava haver baixat els braços, sense tenir en compte que era un partit d’anada i tornada i que la diferencia de gols era molt important, al final la victòria s’ha quedat a terres molinenques amb un + 7 pel partit de tornada.

Aquest matí s’ha disputat el partit de tornada i encara que el Molins de Rei anava a jugar a la Garriga amb una renta molt bona de +7, des de el principi el MdR ha lluitat per la victòria ja que com l’entrenador del MdR, Pol Ibañez va comentar al finalitzar el partit d’ahir “ Encara que 7 gols pugui semblar una renta important, tindrem de jugar amb la mentalitat de que només ens val la victòria, ja que serà l’única manera d’aconseguir el nostre objectiu”. I així ha estat, el MdR ha tornar a guanyar aquest cop per 23 a 26 a la Garriga, aconseguint l’objectiu.

Ara els nostres joves jugadors els espera una llarga temporada on tindran de lluitar de valent, per aconseguir bons resultats, esperem que tant ells, com tots els aficionats puguem gaudir d’aquesta categoria.